Inhouse productie

Productie

Ons team van vakmensen is perfect op elkaar ingesteld. Elk lid doet zijn specifieke bijdrage in het productieproces en zo wordt uw gewenste pakket in geen tijd samengesteld.

De uitgestippelde chronologie van de werkzaamheden zorgt ervoor dat de doorlooptijd van een product binnen elke schakel tot een minimum wordt herleid.

De afdelingen materiaalbewerking, lakkerij, montage, testen en verpakken belichamen de drie belangrijkste waarden van onze bedrijfsfilosofie: kwaliteit, flexibiliteit en snelheid.

Machinepark

Binnen het productieproces van Multiline zorgt een geautomatiseerd machinepark ervoor dat de te verwerken onderdelen snel en vakkundig kunnen doorstromen naar de verschillende afdelingen.

Plooien, frezen en ponsen zijn maar enkele voorbeelden van de talrijke bewerkingen die noodzakelijk zijn voor het verdere verloop van de producten.

Doordat Multiline beschikt over een ultramodern en multifunctioneel machinepark, zijn we in staat om elk mogelijk product binnen onafzienbare tijd te produceren.

Poederlakkerij

Om de esthetische uitstraling en de topkwaliteit van onze producten te waarborgen, onderwerpen we al onze armaturen aan diverse voorbehandelingen. Daarna worden ze gelakt in onze volledig geautomatiseerde epoxy lakstraat.

Ontvetten, beitsen, chromatiseren en demispoelen dragen ertoe bij dat elk product voorzien is van een temperatuurvaste en geharde poedercoating.

Zo zorgen wij ervoor dat ieder armatuur wordt uitgevoerd naar de gewenste RAL-kleur van de klant.

Magazijn

Leveringsbetrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Om onze klanten een optimale service te garanderen moeten wij in staat zijn elk gevraagd product in een zo kort mogelijke tijdspanne te leveren.

Deze wensen worden dan ook vertaald in een magazijn met een totale oppervlakte van meer dan 4000m².

Van elk component dat moet bijdragen tot een afgewerkt artikel houden we een minimaal vastgelegde voorraad bij.

Dit biedt ons perspectieven om dag na dag elke order snel en efficiënt te verwerken.

Ontwikkeling

Elk bestaand of nieuw product wordt volledig inhouse ontwikkeld.

Nadat onze bestuurders, architecten en ingenieurs hun goedkeuring geven voor een ontwerp of design, wordt de ontwikkelingspocedure gestart. Aan de hand van de uitgewerkte tekeningen bepaalt het ontwikkelingsteam welk productieproces voor de verschillende onderdelen zal worden gehanteerd.

Zo worden bewerkingen als extrusie, gieten, spuitgieten, draaien en frezen tegen elkaar afgewogen om te zien waar de beste prijs-kwaliteit verhouding ligt.

Ook elektrotechnisch letten we erop dat de juiste technieken worden gebruikt zodat het product na verschillende tests in het laboratorium zonder problemen in de markt kan worden gezet.

Verkoop

Een gemotiveerd team van vertegenwoordigers, tekenaars en technisch administratieve bedienden bieden dag na dag hun diensten aan. Ze staan klaar om klanten te begeleiden vanaf de aanvraag tot de uitlevering van de afgewerkte producten.

Zo krijgen architecten, lichtplanners en andere klanten creatieve, pasklare en op maat gemaakte oplossingen voor al hun eisen op vlak van verlichting.