Support

Lichtstudies

Goede verlichting is essentieel om alle aspecten van een ruimte tot hun recht te laten komen. Onze lichtarchitecten helpen klanten graag verder met vrijblijvend professioneel lichtadvies en volledige lichtstudies. Op deze manier kunnen we klanten begeleiden van de ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase van een project.

 

Opmetingen

In situaties waarbij de opmeting een bijzonder moeilijke opgave voor de klant vormt (bv. bij traphallen of hoeken), kunnen onze techniekers ter plaatse komen om de opmeting tot op de millimeter correct uit te voeren.

 

Installatiehulp

Ook bij grotere projecten waar installateurs moeilijkheden kunnen ondervinden wegens de complexiteit, kunnen onze techniekers ter plaatse uitleggen of tonen hoe de installatie moet gebeuren. Daarnaast staat onze technische dienst altijd klaar voor telefonisch advies.

 

Defecten

Correct functionerende lichtsystemen zijn het streefdoel van alle betrokken partijen. Bij interventies onderzoeken onze technici de precieze oorzaak van een storing en daarbij stellen ze de veiligheid van de klant altijd voorop. Verder zet onze dienst naverkoop zich in samenspraak met de klant steevast in voor een optimale oplossing van het probleem.

 

Technische workshops

We willen dat onze klanten op een comfortabele en correcte manier kunnen omgaan met onze lichtarmaturen. Bij behoefte aan een opleiding of meer praktische info, bieden we hen graag de mogelijkheid om in onze vestiging deel te nemen aan technische workshops. Een voorbeeld van enkele thema's die daarbij aan bod komen: professionele DALI-sturing, omgang met daglicht- en bewegingssensoren, montagetechnieken, etc.