Bright with light

Bedrijfsinfo

Welkom in de verlichte wereld van Multiline!

Sinds 1982 speelt Multiline, onder leiding van de familie Rahne, een toonaangevende rol in de wereld van architecturale verlichting. We hebben al meer dan 42 jaar ervaring met de ontwikkeling en productie van binnen- en buitenverlichting. Vooral onze maatwerksystemen en lichtlijnen verdienen daarbij een speciale vermelding. Vandaag zijn wij bijzonder fier dat onze hoogwaardige producten een uitstekende reputatie genieten onder studiebureaus, architecten, installateurs en gebruikers.

Ons hecht team van gemotiveerde medewerkers streeft op elk moment naar de hoogste kwaliteit en de beste service. Maximaal tevreden klanten vormen voor ons de belangrijkste doelstelling. Door slimme en doorgedreven investeringen in onze uiterst moderne productievestiging in België kunnen we betrouwbare en duurzame producten garanderen. Bezoekers verwelkomen we graag in onze nieuwe showroom.

Kwaliteit, professionele begeleiding, voortdurende ontwikkeling, topdesign, service op maat, een uitgekiende logistiek en een gespecialiseerd verkoopteam worden u gegarandeerd door ons flexibel familiebedrijf. Dit uit zich uiteraard ook in ons ISO 9001-certificaat en de ENEC-norm.

Bij ons kijken geen aandeelhouders mee over onze schouders, maar beleven we iedere keer opnieuw vreugde aan een geslaagd project en een tevreden klant. Want dat is wat telt voor ons.

Wij zetten onze missie als trendsetter in de verlichtingswereld verder, en dit samen met u. Bent u klaar om uw wereld door Multiline te laten 'verlichten'? Wij staan alvast klaar voor u!