Hideline

Met de Hideline heeft Multiline een innovatief lichtprofiel ontwikkeld dat zich volledig richt op de specifieke functie en behoeften van een ruimte. Uniek aan dit armatuur is dat de lichtmodule verborgen zit in een binnenprofiel, wat garant staat voor hoog visueel comfort.

De armatuur is geschikt voor inbouw-, opbouw-, pendel- en wandmontage. Het basisprofiel heeft als afmetingen 65x65mm (directe verlichting) of 65x90mm (directe/ indirecte verlichting). Naast een gesatineerde LED afscherming en BAP raster (UGR<19), kan men bij de directe verlichting van dit maatwerksysteem ook opteren voor diepstralende, breedstralende, asymmetrische en dubbel asymmetrische lenzen, wat een primeur is binnen het gamma van Multiline. Indirecte verlichting wordt steeds afgeschermd door een gesatineerde LED plexi. De integratie van downlights en/of een 3-fasen stroomrail voor richtbare spots is eveneens mogelijk. Het flexibel design laat de creatie van zowel functionele als accentverlichting toe.

Om de klant de nodige flexibiliteit en vrijheid op vlak van design te bieden, kan men het basis- en binnenprofiel in een gelijke of verschillende RAL-kleur combineren. De Hideline is met zekerheid toepasbaar in retailprojecten en komt eveneens tot zijn recht in particuliere of publieke omgevingen.

Hideline
Hideline
Hideline